Първоначално публикувано от McNicko
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
СКОРОСТИ НА 33
Collapse
X
-
не знам на мойта са със шестограмни отвори болтовете,но това няма значение.Най добре сложи 2 болта на главината и пъхни щанга м/у тях и я подпри на земята за контра.След това ако си с еврейска звезда набиваш лимбус шестограм с този размер,ако си шестограм набиваш малко по голяма звезда или 12-ка звезда.Ако нямаш комплект лимбоси пробвай с качествени чирак клещи,ако не - флекса .вече без Алфа,но да видим до кога!
Comment
-
Здравейте от няколко дни съм собственик на една 33ка 1,3 94г. Естествено и моите скорости правят малко магарии не е нещо фрапантно, но като включвам първа, втова или задна за да включа трябва да натисна лоста докато опре в седалката, че и още малко. Махнах маншона на скоростния лост и гледам като натисна лоста мърда цялата греда. Тампоните са там и са здрави. На тази схема има един детайл No 12 който при мен го няма. За какво служи, и от къде да го купя? Благодаря предварително.
http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...D=1&GUI_LANG=3Last edited by koi4a; d.m.y г., 06:47.Alfa romeo 156SW 1,9JTD facelift
Comment
-
Да се похваля проблема ми се реши със смяна на "щифта" опоменат по нагоре в темата. Естествено пак се налага по-бавно да се превключват скоростите за да няма хър-мър, но поне не се боря със скоростния лост и вече не ме боли ръката след 30 минути градско каране.Alfa romeo 156SW 1,9JTD facelift
Comment
-
Първоначално публикувано от koi4a Покажи съобщениеДа се похваля проблема ми се реши със смяна на "щифта" опоменат по нагоре в темата. Естествено пак се налага по-бавно да се превключват скоростите за да няма хър-мър, но поне не се боря със скоростния лост и вече не ме боли ръката след 30 минути градско каране.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment